Heerlijk om hier te zijn! Vanuit mijn eigen palazzi voor 12 dagen maak ik verschillende series. De belangrijkste is de stadsserie van Lucca, voor een complete reisgids van deze heerlijke middeleeuwse stad in het noorden van Toscane. De foto’s moeten álles omvatten: hoe je hier door kunst en architectuur overspoeld wordt, de intimiteit van de prachtig ommuurde stad, hoe fijn je hier design én antiek kunt shoppen, de zelfs in de herfst nog aangename terrassen op de middeleeuwse pleintjes, én de Renaissance-steden in de  omgeving niet te vergeten.
Daarnaast fotografeer ik stationnetjes op de lijnen naar alle windrichtingen. O wat heerlijk, mini-stationsgebouwtjes langs een roestig enkelspoortje met door onkruid overgroeide perronnetjes. Maar ook het prachtige net gerestaureerde station van Montecatini Terme.
Én er komt een serie gelaagde beelden, over de magie die ik hier voel.